Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Elektrische palletwagen reparatie Zaandam

Reparatie van een elektrische palletwagen in Zaandam

Heeft uw elektrische palletwagen een reparatie nodig op locatie in Zaandam of daarbuiten? Schakel dan ITM-Allround service uit Assendelft in. Wij hebben ervaren monteurs klaarstaan die alle storingen of problemen kunnen oplossen en repareren. Zo kunt snel weer aan het werk met uw palletwagen.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij voorzien uw elektrische palletwagen van de nodige reparatie

Palletwagens kunnen niet ontbreken op de werkvloer om materialen van de ene locatie naar de andere de krijgen. Het is dan ook belangrijk dat uw elektrische palletwagen lang blijft werken. Helaas, kan het eens gebeuren dat er toch een storing is of bepaalde functies niet volledig meer werken. Vaak is dit te wijten aan een klein probleem dat met een simpele reparatie kan worden opgelost. Als u zo’n probleem opmerkt, schakel ons dan in voor de reparatie van uw elektrische palletwagen. Wij staan klaar voor de volledige service voor uw palletwagen. Een dringende reparatie hoort daar ook bij! Om problemen in de toekomst te voorkomen, regelt u bij ons periodiek onderhoud voor uw palletwagen.

Laat de reparatie aan ons over

Wilt u dat ons bedrijf in transportmaterieel de reparatie van uw elektrische palletwagen voor onze rekening nemen? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Tevens is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@itm-allroundservice.nl. Ook voor de reparatie van andere machines, zoals de reparatie van een heftruck, kunt u bij ons terecht!