Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Elektrische palletwagen service Zaandam

Service voor elektrische palletwagen rondom Zaandam

Zoekt u voor uw elektrische palletwagen een vlotte service in de omgeving van Zaandam en Amsterdam? Dan kunt u terecht bij ITM-Allround service in Assendelft. Wij bieden een volledige service aan voor een elektrische palletwagen en ander transportmateriaal. Het is namelijk belangrijk dat u regelmatig de juiste veiligheidscontroles laat uitvoeren, zodat u zeker weet dat u nog veilig aan het werk kunt.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom zou u uw elektrische palletwagen onderwerpen aan onze service?

Als u binnen uw bedrijf werkt met palletwagens is het belangrijk dat u regelmatig de nodige veiligheidscontroles laat uitvoeren. Doe beroep op onze volledige service voor een elektrische palletwagen en wij voeren deze controles en keuringen voor u uit. Tijdens deze controle, inspecteren we het hef- en bewegingsmechanisme, de remmen, de elektrische onderdelen en de wielen. Verder kijken we ook of er geen storingen of lekkages zijn en zorgen wij als dat moet meteen voor een reparatie van uw elektrische palletwagen. Als u wenst te voorkomen dat we tijdens onze service mankementen aan uw elektrische palletwagen ontdekken, dan kunt u best regelmatig langskomen voor regelmatig onderhoud van uw elektrische palletwagen. Hierdoor kunnen wij snel storingen opsporen en deze herstellen.

Doe beroep op onze service

Wilt u graag beroep doen op onze service voor uw elektrische palletwagen om er zeker van te zijn dat deze optimaal blijft werken? Neem dan contact op met ons servicebedrijf voor transportmaterieel. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info@itm-allroundservice.nl. Wij helpen u snel verder en tonen u graag ook onze service voor heftrucks en andere machines.