Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Heftruck reparatie Zaandam

Uw heftruck weer betrouwbaar met een reparatie in Zaandam

Bij ons team van ITM-Allround service kunt u terecht met uw defecte heftruck voor een snelle reparatie ter plaatse in Zaandam. Voor de verkoop of verhuur van intern transportmaterieel kunt u terecht in onze werkplaats in Assendelft. Door service, reparatie en onderhoud aan te bieden op locatie maken wij uw machine binnen korte tijd weer 100% bedrijfsklaar!

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Een defecte heftruck snel weer veilig met een vakkundige reparatie bij u in Zaandam

Wanneer een heftruck of stapelaar bij uw bedrijf in Zaandam of regio Amsterdam onverwachts door een storing niet meer naar behoren werkt, dan is een snelle reparatie natuurlijk gewenst. Met onze mobiele werkplaatsen stellen onze vakkundige monteurs ter plaatse vast wat er mankeert. Het probleem is (meestal) zo door hen opgelost. Onze vakmensen maken uw materialen in een mum van tijd weer betrouwbaar!

Veelzijdige service voor uw heftruck

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van uw intern transportmaterieel, heftruckonderhoud, de verkoop van nieuwe modellen of occasions en het uitvoeren van veiligheidskeuringen. Met een tijdige keuring van uw heftruck op locatie in Zaandam wordt stilstand door eventuele reparatie geminimaliseerd. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

Zonder zorgen aan het werk? Vul ons contactformulier in

Storingen en mankementen aan uw heftruck kunnen een gevaar vormen bij u op de werkvloer. Laat uw heftruck op tijd repareren door een van onze monteurs bij u ter plaatse. Dan voert u zonder zorgen weer al uw werkzaamheden uit! U kunt ons mailen via info@itm-allroundservice.nl of neem (tijdens kantoortijden) telefonisch contact op ons op via +31 75 20 20 517.