Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Stapelaar onderhoud Haarlem

Grondig onderhoud van uw stapelaar rondom Haarlem

Verleng de levensduur van uw stapelaar door regelmatig onderhoud te laten plegen bij u op het terrein in Haarlem, Amsterdam, Zaandam of daarbuiten. Het uitvoeren van het nodige onderhoud en keuringen zorgt ervoor dat uw onmisbare machines in topconditie blijven. Ook voorkomt preventief onderhoud onveilige situaties op de werkvloer. Wees er dus op tijd bij en laat uw intern transportmaterieel controleren door ITM-Allround service in Assendelft, en ga weer veilig aan het werk!

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Minimaliseer storingen aan uw stapelaar met onderhoud op locatie

Om plotselinge mankementen en storingen aan uw stapelaar te minimaliseren is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren door ons bedrijf in transportmachines bij u op locatie. Wij zijn actief in een straal van 40km rondom Assendelft, zoals in Haarlem, Amsterdam en Zaandam. Met het uitvoeren van preventief onderhoud en de nodige keuringen wordt slijtage op tijd opgemerkt en verholpen. De levensduur van uw machine wordt hiermee verlengd. Haal meer uit uw machines door deze regelmatig door ons te laten controleren.

Betrouwbare machines maken uw werk gemakkelijker

Naast een langere levensduur van uw machines draagt regelmatig onderhoud aan uw stapelaar ook bij aan een verbeterde algemene veiligheid binnen uw bedrijf. Uw machines werken namelijk, zoals ze dat zouden moeten doen, waardoor er minder ongelukken gebeuren, te wijten aan defecten. Wij helpen u zo snel mogelijk. Dit kan door onze service op locatie. Bovendien kunt u ook met andere machines terecht voor onderhoud. Denk maar aan:

Wij maken uw machine in een mum van tijd weer 100% bedrijfszeker! Soms is een klein onderhoud aan de tractiebatterij al voldoende.

Voorkom onveilige situaties; plan een afspraak in

Wilt u er op vertrouwen dat al uw machines probleemloos hun werk blijven doen? Of wilt u een stapelaar kopen of huren? Neem tijdens kantooruren telefonisch contact met ons op via +31 75 20 20 517 of vul ons contactformulier. Wij trachten u zo snel mogelijk verder te helpen.