Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Stapelaar reparatie Amsterdam

Reparatie van uw stapelaar in Amsterdam of Zaandam

Is uw stapelaar defect en zoekt u een snelle reparatie in de regio van Amsterdam of Zaandam? Wij van ITM-Allround service uit Assendelft laten alle reparaties uitvoeren door toegewijde specialisten. Hierbij zijn kwaliteit, service en veiligheid erg belangrijk. Wij maken uw machines weer bedrijfsklaar.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Problemen aan uw stapelaar opgelost door snelle reparatie

Plan bij mankementen of storingen aan uw stapelaar een reparatie in bij onze firma met volledig service voor transportmachines, dan gaan wij voor u aan de slag! Onze vakkundige monteurs voorkomen machinale problemen die in een later stadium roet in uw eten gooien. Verder schieten zij u ter plaatse ook te hulp met het oplossen van:

Geen probleem is te groot! Onze medewerkers staan bij elke taak klaar om u snel verder te helpen.

Wij bieden voor elk probleem een gepaste oplossing

Het kan helaas voorkomen dat uw stapelaar dusdanig kapot is dat een reparatie bij u op locatie niet meer mogelijk is. Wanneer dit het geval is, dan bieden wij verschillende services aan, zodat u weer aan de slag kunt. Zoekt u een tijdelijke en goedkope oplossing voor een acuut probleem? Huur dan een stapelaar. Wilt u toch liever een nieuwe of gebruikte stapelaar kopen? Dan hebben wij een ruim assortiment aan modellen en merken waar u uit kiest.

Bel ons en ga weer veilig aan het werk

Laat mankementen en storingen op tijd repareren door onze vakkundige monteurs, om gevaarlijke situaties op de werkvloer en achterstanden te voorkomen. Maak telefonisch een afspraak via +31 75 20 20 517 of mail ons via info@itm-allroundservice.nl. Dan gaan onze monteurs voor u aan de slag!