Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Stapelaar reparatie Zaandam

Uw stapelaar bedrijfsklaar met een reparatie in Zaandam

Heeft uw stapelaar het begeven en wenst u een reparatie bij u op locatie in Zaandam? Onze vakbekwame monteurs staan met compleet uitgeruste servicewagens voor u klaar! Met onze mobiele werkplaats bieden we verschillende services en onderhoud om uw machine in een mum van tijd weer 100% bedrijfszeker te maken.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Los de problemen aan uw stapelaar snel op met een reparatie in Zaandam

Wij maken uw stapelaar, heftruck of tractiebatterij weer maximaal inzetbaar met een reparatie bij u op locatie in Zaandam. Ook voor andere services zoals tractiebatterijkeuringen of preventief heftruckonderhoud komen wij langs op locatie in de regio van Amsterdam, Zaandam en Haarlem.

Vervanging van uw defecte stapelaar

Machines die veel gebruikt worden zullen ook sneller slijten. Wees gerust! Wanneer uw stapelaar of ander intern transportmaterieel door slijtage dusdanig defect is dat een reparatie bij u in Zaandam niet meer mogelijk is, huurt u een vervangende machine bij ons. Zo kunt u zo snel mogelijk weer aan de slag. Wilt u toch liever een nieuwe of gebruikte stapelaar kopen? Wij adviseren u graag in onze werkplaats in Assendelft over de mogelijkheden.

Vul ons contactformulier in; wij helpen u uit de brand!

Het is vervelend als een defecte machine de algemene veiligheid op uw werkvloer in gevaar brengt. Maakveilig werken weer mogelijk door contact met ons op te nemen! Dit doet u telefonisch (tijdens kantoortijden) via +31 75 20 20 517 of via de mail info@itm-allroundservice.nl. Dan zorgen wij weer voor maximale betrouwbaarheid van uw materieel.