Mogelijkheden van 80 volt

ITM-Allround Service levert 80 volt tractiebatterijen met verschillende soorten ampère om uw accu op te laden. De batterijen zijn onder andere geschikt voor de wat zwaardere typen heftrucks en reachtrucks. Ze zijn ook leverbaar met een automatisch vulsysteem.

In onze lijst staan de meest voorkomende type tractiebatterijen. Neem gerust contact met ons op. Dan zoeken wij een passende aanbieding voor u.

Specificaties

TRACTIEBATTERIJ 80V / 625AH
Type 40/5PzS625
Trogmaat 1023 x 852 x 627
Batterijstekker in overleg

Altijd vakkundig advies

Voor elke situatie geven wij een passend advies over de accu die het beste bij u past. Met dit vakkundig advies weet u zeker dat u over de juiste tractiebatterij van 80 volt beschikt.

Heeft u specifieke wensen of specificaties waar uw tractieaccu aan moet voldoen? Of wilt u meer informatie of advies over tractiebatterijen voor uw interne transportmaterieel? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij voorzien u graag van deskundig advies. Voor een prijsopgave kunt u hieronder het offerteformulier invullen.