Heftruck reparatie

Reparatie van uw heftruck of ander intern transport materieel

Al uw machines doen probleemloos hun werk, daar vertrouwt u op. Toch kan het gebeuren dat er een technisch of mechanisch probleem optreedt. En dat voelt u direct binnen uw bedrijfsvoering. Dan is het prettig om te weten dat ITM-Allround service het mankement aan uw heftruck of ander intern transport materieel ter plaatse kan vaststellen en (meestal) direct kan oplossen. Wij streven er altijd naar om de te repareren machine snel weer bedrijfsklaar te maken.

Reparatie op locatie

De meeste reparaties worden door ons bij u op locatie uitgevoerd. ITM-Allround service beschikt over compleet ingerichte servicewagens. Deze mobiele werkplaatsen beschikken over een uitgebreid onderdelenpakket waardoor vrijwel alle reparaties snel en vakkundig op locatie uitgevoerd kunnen worden.

Ontbreekt het benodigde onderdeel in onze servicewagen en moet het besteld worden? Door goede afspraken met leveranciers hebben wij het benodigde onderdeel meestal de volgende dag in huis. De reparatie aan uw heftruck of ander intern transportmaterieel duurt daardoor nooit langer dan strikt noodzakelijk!

Reparatie in onze werkplaats

Soms kan het noodzakelijk zijn om uw heftruck, of ander machine, in onze werkplaats te controleren en te repareren. Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende uitleesapparatuur en moderne gereedschappen.

Vervangende (hef)truck

De meeste gangbare onderdelen hebben wij in ons magazijn op voorraad of kunnen wij de volgende dag in huis hebben. Is er een speciaal onderdeel nodig, waardoor uw eigen machine even uit de running is, dan kunnen wij een vervangende (hef)truck inzetten die die de functies tijdelijk kan overnemen. Want het werk gaat natuurlijk gewoon door.

Wilt u meer informatie over de reparatie van uw heftruck of ander intern transportmaterieel, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.

Ook voor de aankoop of het huren van een heftruck of ander intern transportmaterieel kunt u bij ons terecht.