Heftruck reparatie

Reparatie van uw heftruck rondom Zaandam

Bij ons team van ITM-Allround service uit Assendelft kunt u terecht met uw defecte heftruck voor een snelle reparatie ter plaatse in Zaandam, Amsterdam of de rest van Noord-Holland. Al uw machines doen probleemloos hun werk, daar vertrouwt u op. Toch kan het gebeuren dat er een technisch of mechanisch probleem optreedt. En dat voelt u direct binnen uw bedrijfsvoering. Dan is het prettig om te weten dat wij het mankement aan uw heftruck ter plaatse kunnen vaststellen en (meestal) direct kunnen oplossen. Wij streven er altijd naar om de te repareren machine snel weer bedrijfsklaar te maken.

Uw defecte heftruck snel weer veilig met vakkundige reparatie op locatie

De meeste reparaties worden door ons bij u op locatie uitgevoerd. Wij beschikken over compleet ingerichte servicewagens. Deze mobiele werkplaatsen beschikken over een uitgebreid onderdelenpakket waardoor vrijwel alle reparaties snel en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Naast de reparatie van een heftruck staan wij ook nog voor uw klaar om uw stapelaar van de nodige herstellingen te voorzien. Maar ook om uw elektrische palletwagen te repareren, zijn wij van de partij. Ontbreekt het benodigde onderdeel in onze servicewagen en moet het besteld worden? Door goede afspraken met leveranciers hebben wij het benodigde onderdeel meestal de volgende dag in huis. De reparatie aan uw heftruck of ander intern transportmaterieel duurt daardoor nooit langer dan strikt noodzakelijk!

Reparatie in onze werkplaats

Soms kan het noodzakelijk zijn om uw heftruck in onze werkplaats voor de volledige service voor transportmaterieel te controleren en te repareren. Wij beschikken over een moderne werkplaats met uitstekende uitleesapparatuur en moderne gereedschappen. Hierdoor hebben wij alles bij de hand om meteen alle problemen vast te stellen en op te lossen.

Vervangende (hef)truck

De meeste gangbare onderdelen hebben wij in ons magazijn op voorraad of kunnen wij de volgende dag in huis hebben. Is er een speciaal onderdeel nodig, waardoor uw eigen machine even uit de running is? Dan kunnen wij een vervangende (hef)truck inzetten die die de functies tijdelijk kan overnemen. Want het werk gaat natuurlijk gewoon door.

Vraag meer informatie aan

Storingen en mankementen aan uw heftruck kunnen een gevaar vormen bij u op de werkvloer. Laat de reparatie van uw heftruck over aan onze monteurs ter plaatse. Dan voert u zonder zorgen weer al uw werkzaamheden uit! Nog beter is om regelmatig uw heftruck voor onderhoud binnen te brengen, om mogelijke mankementen te voorkomen. U kunt ons contactformulier invullen of neem (tijdens kantoortijden) telefonisch contact op ons op via +31 75 20 20 517.