Verkoop heftruck

Verkoop van heftruck of ander intern transport materieel

ITM-Allround service heeft een breed assortiment van nieuwe en gebruikte heftrucks in de verkoop. Wij werken merk-onafhankelijk waardoor wij heftrucks van verschillende merken, op maat kunnen leveren. Samen met u bekijken wij welke heftruck het beste aansluit bij uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden.

Samenwerking met EP Equipment

Wij zijn trots op onze samenwerking met EP Equipment. EP Equipment staat namelijk bekend om zijn innovatieve producten voor intern transport, zoals palletwagens, stapelaars en heftrucks. EP Equipment is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een van de beste aanbieders van elektrisch aangedreven magazijnmaterieel. Er wordt continu gezocht naar nieuwe, slimme oplossingen voor de interne logistiek.

Bekijk hier ons aanbod

Nieuwe heftruck merk-onafhankelijk

Als merk-onafhankelijke partij werken wij ook met andere leveranciers. Daardoor kunnen wij u heftrucks van verschillende merken, op maat kunnen leveren.  

Heeft u specifieke wensen of wilt u een informatie over het aanschaffen van een nieuwe heftruck?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Samen kijken wij welke heftruck en welk merk het beste aansluit bij uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden.

Gereviseerde/gebruikte heftruck

Naast de verkoop van nieuw intern transportmaterieel, zijn wij ook actief op de occasionmarkt. Wij leveren diverse gebruikte heftrucks van verschillende erkende merken.

Het kopen van een gereviseerde/gebruikte heftruck brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Lage aanschafkosten
  • Lage exploitatiekosten
  • U kunt uw heftruck park uitbreiden zonder grote investeringskosten
  • Een gebruikte heftruck heeft een reeds bewezen betrouwbaarheid
  • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

U kunt er ook voor kiezen om de machine die u op het oog heeft eerst een tijdje te huren zodat u deze kunt uitproberen. Alle gebruikte machines worden door ons volledig gereviseerd, met garantie en goedgekeurd afgeleverd.

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer weten over onze gebruikte heftrucks?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.