Verkoop heftruck

Verkoop nieuw

Samenwerking met EP Equipment

Wij zijn trots op onze samenwerking met EP Equipment. EP Equipment staat namelijk bekend om zijn innovatieve producten voor intern transport, zoals palletwagens, stapelaars en heftrucks. EP Equipment is opgericht in 1993 en inmiddels uitgegroeid tot een van de beste aanbieders van elektrisch aangedreven magazijnmaterieel. Er wordt continu gezocht naar nieuwe, slimme oplossingen voor de interne logistiek.

iMOW: Het nieuwe merk van EP Equipment

iMOW richt zich op de instapsector. De instapproducten van EP Equipment zijn gebaseerd op de vraag naar eenvoudige en betrouwbare producten. Uiteraard voldoen ook deze producten aan de Europese wet- en regelgeving. iMOW biedt elektrische pallettrucks en stapelaars aan. Voor gebruik onder deuren en een hoge hefhoogte. De pallettrucks worden uitgerust met gelbatterijen en geïntegreerde laders om de operator maximale flexibiliteit te bieden.

Bekijk ons aanbod van iMOW

Nieuwe heftruck merk-onafhankelijk

Als merk-onafhankelijke partij werken wij ook met andere leveranciers. Daardoor kunnen wij u heftrucks van verschillende merken, op maat kunnen leveren.

Heeft u specifieke wensen of wilt u een informatie over het aanschaffen van een nieuwe heftruck?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Samen bekijken wij welke heftruck en welk merk het beste aansluit bij uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden.