Mogelijkheden van 24 volt

De 24 volt tractiebatterijen van ITM-Allround Service zijn leverbaar met verschillende soorten ampère om uw accu op te laden. In onze lijst hebben we de meest voorkomende type batterijen voor u op een rij gezet. Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over een passende aanbieding.

De 24v tractiebatterijen zijn onder andere geschikt voor palletwagens, stapelaars en andere magazijntrucks en transporttoepassingen. Ze zijn ook leverbaar met een automatisch vulsysteem.

Specificaties

TRACTIEBATTERIJ 24V / 150AH
Type 12/2PzB150
Trogmaat 645 x 148 x 595
Batterijstekker in overleg

Altijd deskundig advies!

Voor elke situatie geven wij u passend advies over de accu die het beste bij u past. Met dit deskundig advies weet u zeker dat u over de juiste tractiebatterij van 24v beschikt.

Heeft u specifieke wensen of specificaties waar uw tractieaccu aan moet voldoen? Of wilt u meer informatie of advies over tractiebatterijen voor uw interne transportmaterieel? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij voorzien u graag van deskundig advies. Voor een prijsopgave kunt u hieronder het offerteformulier invullen.