Verhuur van heftrucks

Verhuur van heftruck of ander intern transport materieel

Het huren van een heftruck of ander intern transport materieel biedt uitkomst wanneer u tijdelijk drukke periodes op de werkvloer heeft, wanneer u te maken heeft met uitgevallen materiaal, of wanneer u wilt uitbreiden zonder dure investeringen.

Kwaliteit

ITM-Allround service waarborgt de kwaliteit van alle materialen die in de verhuur worden aangeboden. Daarnaast krijgt u deskundig advies over het huren van een heftruck die het beste aansluit bij uw wensen en de uit te voeren werkzaamheden.

Huren biedt flexibiliteit

U kunt bij ons een heftruck of ander intern transport materieel huren voor een korte of een lange periode. ITM-Allround service heeft verschillende heftrucks op voorraad staan waardoor u op ieder moment de meest geschikte heftruck kunt huren. Hierdoor bent u snel voorzien van een extra heftruck bij groei, onverwachte drukte, het uitvallen van uw eigen machine of wanneer uw productie dreigt te stagneren.

Voordelen van een heftruck huren

  • Flexibele inzet: U huurt een heftruck voor een korte of lange periode
  • Snel en gemakkelijk uw heftruck park (tijdelijk) uitbreiden zonder investeringskosten
  • 100% bedrijfszeker; onze heftrucks voldoen aan alle technische eisen en worden geleverd met een veiligheidskeuring
  • Koop na afloop is mogelijk

Kosten

Wij staan voor kwaliteit met de laagste prijzen. Bij onze prijzen zijn onderhoud, keuringen en reparaties standaard bij de huurprijs inbegrepen. Ook de WA-verzekering is voor u geregeld.

Overige huur mogelijkheden

ITM-Allround service biedt alles wat er nodig is op het gebied van intern transport. Naast het huren van een heftruck kunt u ook bij ons terecht voor elektrische heftrucks, een diesel/LPG vorkheftrucks, reachtrucks, pallettrucks, stapelaars, palletwagens, platformwagens platformtrekkers en hoogwerkers.

Wilt u een heftruck huren of meer informatie over de kosten en mogelijkheden?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.