Veiligheidskeuringen

Slijtage aan uw intern transportmaterieel of elektrisch gereedschap kan een gevaar opleveren als dat niet op tijd ontdekt wordt. Om de werkplek, voor u en uw medewerkers, veilig te houden is het dan ook van groot belang om uw machines en elektrisch gereedschap op tijd en regelmatig te laten keuren.

Arbowet en -regelgeving

Sinds 1998 is in de Arbowet de ‘Richtlijn Arbeidsmiddelen’ opgenomen. Deze regelgeving stelt dat het preventief keuren een betere veiligheid bij machines en apparaten garandeert. Naast het zelfstandig creëren van een veilige werkplek is het periodiek keuren van uw intern transportmaterieel dus ook verplicht. U voldoet aan deze wet en regelgeving indien u alle machines (o.a. heftrucks), installaties, apparaten en gereedschappen jaarlijks laat keuren.

Keuring intern transport materieel

Slijtage aan uw intern transportmaterieel kan een gevaar opleveren als dat niet op tijd ontdekt wordt. Om de werkplek, voor u en uw medewerkers, veilig te houden is het dan ook van groot belang om uw intern transportmaterieel op tijd en regelmatig te laten keuren.

Lees meer over onze veiligheidskeuringen

Keuring elektrisch gereedschap

Wij keuren al uw elektrisch gereedschap op locatie. De keuring vindt plaatst volgens de NEN 3140 norm. Alle goedgekeurde machines voorzien wij van een keuringsstickers met geldigheidsdatum. Daarnaast ontvangt u van elk gekeurd gereedschap een keuringscertificaat.

Lees meer over onze gereedschapskeuringen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.

Ook voor de aankoop of het huren van een heftruck of ander intern transportmaterieel kunt u bij ons terecht.