Veiligheidskeuring intern transport materieel

Een veiligheidskeuring, aan uw heftruck of ander intern transport materieel, uitgevoerd door ITM-Allroundservice gaat verder dan veiligheid alleen. Dankzij de productkennis van onze medewerkers wordt slijtage opgemerkt voordat het een storing of een ongeluk kan veroorzaken. Hierdoor is niet alleen veilig werken gegarandeerd maar bent  er ook zeker van dat stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Daarnaast kunnen wij, bij een afkeuring van uw materieel, vaak de gebreken direct verhelpen zodat de machine alsnog goedgekeurd kan worden.

ITM-Allroundservice voert een veiligheidskeuring een keer per jaar uit. Het resultaat van de keuring ontvangt u in een keuringsrapport en op de machine wordt een keuringssticker bevestigd waarop staat vermeld wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden.

Veiligheidskeuring in combinatie met (preventief) onderhoud

Intern transportmaterieel wordt vaak zwaar belast en is onderhevig aan slijtage. De jaarlijkse keuring is meestal niet voldoende om een lange levensduur van uw machine(s) te garanderen. Daar is ook onderhoud voor nodig. Het is dan ook prijstechnisch aantrekkelijk om een veiligheidskeuring te combineren met een (preventieve) onderhoudsbeurt.

Keuring en onderhoud op locatie

Zowel de veiligheidskeuring als de onderhoudsbeurt voert ITM-Allrroundservice bij u op locatie uit. Wij houden vervolgens bij wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden en nemen tijdig contact met u op om een afspraak in te plannen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.

Ook voor de aankoop of het huren van een heftruck of ander intern transportmaterieel kunt u bij ons terecht.