Heftruck onderhoud

Onderhoud voor uw heftruck

Heeft uw heftruck onderhoud nodig in Haarlem, Amsterdam of Zaandam? Dan komen de specialisten van ITM-Allround service uit Assendelft bij u ter plaatse. Regelmatig onderhoud, afgestemd op uw bedrijfssituatie zorgt ervoor dat uw intern transportmaterieel 100% bedrijfszeker is conform de Arbowet. Mogelijke problemen en storingen worden in een vroeg stadium ontdekt en kunnen snel opgelost worden.

Verleng de levensduur van uw heftruck met preventief onderhoud

Heftrucks zijn hoogwaardige technische producten die voor veel bedrijven onmisbaar zijn. Verleng de levensduur van uw heftruck door onze specialisten regelmatig onderhoud te laten plegen. Preventief onderhoud uitgevoerd door onze vakmensen minimaliseert de kans op storingen. Daarnaast draagt preventief onderhoud bij aan de veiligheid van de machine. Dit is niet alleen in het belang voor de algemene veiligheid, maar ook voor de veiligheid van u en uw medewerkers. Heeft er naast uw heftruck nog ander materiaal, zoals een stapelaar onderhoud nodig? Wij staan voor u klaar.

Onderhoud op locatie

Ontdekken we tijdens het onderhoud van uw heftruck, dat u toch te maken heeft met een machine waarbij een technisch of mechanisch probleem optreedt? Dan is het prettig om te weten dat wij er altijd naar streven om de te repareren heftruck snel weer bedrijfsklaar te maken. Wij kunnen het mankement aan uw intern transportmaterieel ter plaatse vaststellen en (meestal) direct oplossen. Dit alles behoort namelijk tot de volledige service voor uw heftruck bij ITM-Allround service.

Doe beroep op onze onderhoudsmogelijkheden

Wilt u er dankzij grondig onderhoud van uw heftruck zeker van zijn dat uw medewerkers zorgeloos en veilig aan de slag kunnen met een heftruck? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit kan telefonisch op het nummer +31 75 20 20 517 op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen. Ook voor de aankoop of het huren van een heftruck of ander intern transportmaterieel kunt u bij ons terecht.