Heftruck onderhoud

Service en onderhoud voor uw heftruck

Service en regelmatig onderhoud, afgestemd op uw bedrijfssituatie, zorgt ervoor dat uw heftruck of ander intern transport materieel in een goede conditie is. Mogelijke problemen en storingen worden in een vroeg stadium ontdekt en kunnen snel opgelost worden.

Service

ITM-Allround service biedt u een efficiënte en betrouwbare service voor uw heftruck en andere machines. Wij verhelpen storingen en verrichten alle nodige veiligheidskeuringen bij u op locatie. De manier waarop onze mensen hun werk doen staat hierbij centraal. Met hun ervaring en expertise onderhouden zij uw machine(s) met veel zorg en aandacht.

Preventief onderhoud

Een heftruck is een hoogwaardig technische product, dat vaak zwaar wordt belast. Met preventief onderhoud verlengt u de levensduur van uw heftruck of ander intern transport materieel. En beperkt de kans op storingen tot het minimum. Daarnaast draagt preventief onderhoud bij aan de veiligheid van de machine. Dit is niet alleen in het belang voor de algemene veiligheid maar ook voor de veiligheid van u en uw medewerkers. ITM-Allround service biedt preventief onderhoud volledig afgestemd op uw bedrijfsvoering.

Service en onderhoud op locatie

Krijgt uw toch te maken met een machine waarbij een technisch of mechanisch probleem optreedt? Dan is het prettig om te weten dat wij er altijd naar streven om de te repareren machine snel weer bedrijfsklaar te maken. Wij kunnen het mankement aan uw intern transportmaterieel ter plaatse vaststellen en (meestal) direct oplossen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze service en onderhoud mogelijkheden?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij kijken graag samen met u naar uw persoonlijke situatie om tot een passende oplossing te komen.

Ook voor de aankoop of het huren van een heftruck of ander intern transportmaterieel kunt u bij ons terecht.