Onderhoud, keuring en reparatie van tractiebatterijen

Tractiebatterij onderhoud

Het is belangrijk dat een heftruckaccu, of een accu van een ander intern transportvoertuig, goed onderhouden wordt. Door zorgvuldig onderhoud van een batterij, blijft de conditie in goede staat en neemt de levensduur van de tractiebatterij toe.

Om ervoor te zorgen dat uw accu in een goede conditie blijft, is het een vereiste om uw batterij ieder geval twee keer per jaar goed te laten onderhouden. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Keuring & reparatie

Weet u niet zeker of uw tractiebatterij en bijbehorende batterijlader nog naar behoren werken? Laat ze dan door ons controleren. Zo voorkomt u oponthoud in uw werkzaamheden en weet u zeker dat uw accu altijd de gewenste prestaties levert.

Levert uw batterij duidelijk niet meer de gewenste prestaties? Dan kunnen wij deze voor u repareren. Het reparatieproces duurt 2 tot 5 werkdagen en werkt als volgt:

  • Uw huidige accu wordt gecontroleerd;
  • Uw accu wordt gerepareerd, mits dit nog mogelijk is;
  • Om de tractiebatterij te optimaliseren, sluiten we de accu aan op ons professionele regenereerapparaat. Dit zorgt voor een verbeterde prestatie.

Neem contact op en krijg deskundig advies!

Heeft u specifieke wensen of specificaties waar uw tractieaccu aan moet voldoen? Of wilt u meer informatie of advies over tractiebatterijen voor uw interne transportmaterieel? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch (op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur), via e-mail of via het contactformulier. Wij voorzien u graag van deskundig advies.