Optimaliseer uw tractiebatterijen met onderhoud in Amsterdam of Zaandam

Wij van ITM-Allround service uit Assendelft bieden verschillende vormen van service en onderhoud voor uw tractiebatterijen aan op locatie in Amsterdam, Zaandam of daarbuiten. Het is namelijk ontzettend belangrijk voor de conditie van uw batterij dat uw heftruckaccu, of een accu van een ander intern transportvoertuig, twee keer per jaar goed onderhouden wordt.

Waarom is service en onderhoud van tractiebatterijen zo belangrijk?

Wanneer u niet meer zeker bent of uw tractiebatterijen en bijbehorende batterijlader naar behoren werken, bel dan ITM-Allround service om onderhoud te laten uitvoeren. Onze vakbekwame transportmonteurs halen met preventief onderhoud meer uit uw machines en voorkomen onnodig oponthoud! Zo is er in de toekomst geen volledige reparatie van uw palletwagen of andere machine nodig.

Wij repareren uw tractiebatterij vakkundig en snel

Blijkt tijdens het onderhoud ter plaatse dat een van uw tractiebatterijen niet de gewenste prestaties leveren en uw nieuw gekochte stapelaar niet meer naar behoren werkt? Dan kunt u rekenen op onze volledige service voor tractiebatterijen. Hieronder valt onder andere een reparatie. Het reparatieproces duurt twee tot vijf werkdagen en werkt als volgt:

  • Uw huidige accu wordt gecontroleerd;
  • Uw accu wordt (mits mogelijk) gerepareerd;
  • De prestatie van uw tractiebatterij wordt verbeterd, door deze aan te sluiten op ons professionele regenereerapparaat.

Twijfel dus niet langer en laat het onderhoud van uw heftruck of tractiebatterijen aan ons over. Ook voor andere machines of een andere service, kunt u beroep op ons doen.

Neem contact met ons op en krijg deskundig advies

Heeft u specifieke wensen of specificaties waar uw tractieaccu aan moet voldoen? Of wilt u meer informatie of advies over tractiebatterijen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur via +31 75 20 20 517 of per mail info@itm-allroundservice.nl. Wij voorzien u graag van deskundig advies!