Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Heftruck service Amsterdam

Service voor uw heftruck rondom Amsterdam

Kies voor uw heftruck onze betrouwbare service, rondom Amsterdam en Zaandam. ITM-Allround service uit Assendelft biedt u een efficiënte en betrouwbare service voor uw heftruck en andere machines. Wij verhelpen storingen en verrichten alle nodige veiligheidskeuringen bij u op locatie. De manier waarop onze mensen hun werk doen staat hierbij centraal. Met hun ervaring en expertise onderhouden zij uw machine(s) met veel zorg en aandacht.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom uw heftruck aan onze service onderwerpen?

Als u beroep doet op onze volledige service voor uw heftruck, kunnen wij u garanderen dat uw machine een langere tijd zal meegaan en altijd optimaal zal blijven werken. Onder deze service valt in eerste instantie het controleren van uw heftruck en het uitvoeren van de nodige veiligheidskeuringen. Hierdoor weet u 100% dat uw werknemers te allen tijde veilig aan de slag gaan; Daarnaast kunt u nog rekenen op:

Dat eerste kan ervoor zorgen dat uw heftruck langer meegaat en schade of storingen voorkomen worden. Moest er toch een storing in uw heftruck ontdekt worden, dan staan wij met onze service uiteraard klaar om deze storing op te lossen. Misschien heeft de tractiebatterij onderhoud nodig of zit er bepaalde bedrading los.

Reken op onze volledige service

Kies voor onze service voor uw heftruck als u wilt dat uw machine voor een lange tijd zal meegaan. Als u beroep wilt doen op ons bedrijf in transportmachines, dan kunt u best contact met ons opnemen. Dat kan door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer +31 75 20 20 517.