Service op locatie

Merkonafhankelijk

100% bedrijfszeker

Home » Elektrische palletwagen onderhoud Amsterdam

Onderhoud van een elektrische palletwagen in Amsterdam

Werkt u met een elektrische palletwagen, maar is die aan onderhoud toe op uw werkplaats in Amsterdam of daarbuiten? Dan kunt u een beroep doen op ITM-Allround service in Assendelft. Wij weten als geen ander dat elektrische palletwagens steeds vaker gebruikt worden, omdat ze energiezuiniger zijn dan machines met verbrandingsmotor. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren verhindert u mogelijke problemen.

Bent u ook nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen?

Waarom is onderhoud van uw elektrische palletwagen zo belangrijk?

Om optimaal gebruik te blijven maken van uw elektrische palletwagen is regelmatig onderhoud nodig. Door beroep te doen op deze service voor uw palletwagen, bent u verzekerd dat de machine goed en veilig blijft werken. Mocht er tijdens het onderhoud dan toch een storing naar boven komen die dient gerepareerd te worden, dan kunt u ook een reparatie van uw palletwagen laten uitvoeren. Vaak is bij een elektrische palletwagen ook onderhoud nodig aan de accu. Gelukkig kunnen wij ook daar mee overweg en de tractiebatterij onderhouden. Doe dus zeker beroep op onze service voor transportmaterieel en laat het onderhoud van uw elektrische palletwagen aan ons over.

Schakel ons in voor grondig onderhoud

Wij komen met veel plezier langs op locatie in Amsterdam of omstreken om uw elektrische palletwagen van onderhoud te voorzien. Hierdoor kunt u nog jarenlang gebruikmaken van een goedwerkende machine. U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen of ons te bellen tijdens werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur op het nummer +31 75 20 20 517.

Chat openen
1
Hallo 👋,
Kunnen we je ergens helpen?